Wednesday, January 11, 2012

5 comments:

Kaboi Tanduk said...

dua tiga kali pi kedai tapi blom sampai, tak tahan tengok cover..

Anba said...

Bro.
interbiu loudness isu ini untuk saya lebih menarik dan lucu berbanding dengan interview yg official..
Artikel tentang dilemma album terbaik 2011 juga interesting..

Faithcraft said...

Ya betol, anba. Memang santai interview dgn lOUDNESS tu. Mcm best plak attitude Vocalist dia tu...

WanBeruas said...

..Hummm kat Ipoh kejap ada kejap takde..biskut pun tak camnihh..

WanBeruas said...

..Hummm kat Ipoh kejap ada kejap takde..biskut pun tak camnihh..

MENGUKIR NADA DARI BESI

MENGUKIR NADA DARI BESI Penulis: Rammy Azmi Penerbit: Karya Raya Publishing Edaran: Faithcraft Productions Asal: Maaysia Baha...