Comments

flaming skull said…
Aku minat drum...tapi tak de peluang nak belajar
Anba said…
saya juga amat meminati drum walaupun tida drumset yang betul...sampai sekarang practice pun guna bantal sahaja hehehe..tapi saya sangat setuju permainan drumsekarang walaupun laju, teknikal tapi saya tak dapat feelnya berbanding dengan drummer seperti pete sandoval,gene hoglan...
Sampai sekarang bila dengar In league with satan, Manitou dan Bloodlust walaupun muziknya simple tapi drumming tetap syok 1000 times better than anything played today
Faithcraft said…
Praktis drum dengan bantal ni semua orang buat Anda. Saya sendiri pun. Teringat cerita mengenai Hellwitch (USA), band Thrash metal legend sama era dengan Hirax tu dulu pun first time rekod demo..dram pakai ketuk meja aja... hahaha!